En el marc del projecte «Integración participativa en la planificación del desarrollo municipal de las previsiones de la Carta Orgánica del Municipio de Toro Toro (Bolivia) relacionadas con la lengua y cultura indígena y los derechos de las mujeres” finançat per la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc el proper 13 de Setembre, a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la presentació del pla territorial de desenvolupament integral de ToroToro.

6188

En Torotoro, el 90 % de la població és indígena Quechua i Aymara. Aquesta població pateix una doble discriminació: per ser indígena i per ser en la seua gran majoria pobra. A més, les dones indígenes pateixen triple discriminació: per ser pobres, per ser indígenes i per ser dones.

La vulneració del dret a la participació política de les dones i les persones indígenes en Torotoro  pot i deu acabar-se,  capacitant als titulars dels drets vulnerat i als responsables de les seues organitzacions sobre la legislació nacional en temes de planificació i sobre els processos participatius de planificació territorial.

 

musol-master

 

 

 

LogoSolo

 

Fundación MUSOL: Trabajamos por una vida digna para todos y todas.